ÖDÜL" DEDEKORKUT HİKAYELERİ YAZMA" YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ

MEB tarafından düzenlenen "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında Öğrencilerin Dede Korkut Hikâyelerini okumaları, anlamaları ve yazma becerilerinin, duygu, düşünce ve gözlem yeteneklerinin, Türkçeyi yazım kurallarına uygun olarak kullanmalarının geliştirilmesine katkı sağlamak. Söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlan "DEDEKORKUT HİKAYELERİ YAZMA " yarışmasında Okulumuz 4/B Sınıfı Öğrencisi Elif Ülkü K. İlçe Birincisi olmuştur. Okulumuzun gurur kaynağı olan bu başarıdan dolalı başta Öğrencimiz , Ailesi ve Sınıf Öğretmeni Murat GENÇ'i tebrik ederiz.

15-12-2023

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 10:31 - Görüntülenme: 137