Nis

KOCAELİ 31. ECZACILAR ODASI BAŞKANLIĞI ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI " ÇOCUK GÖZÜYLE ECZANE"

ÖDÜLLÜ YARIŞMA -"SIFIR ATIK" KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Kocaeli Valiliği (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda düzenlenen yarışma; 2023-2024 eğitim öğretim yılında il genelindeki tüm resmi ve özel okullarda eğitim gören ilkokul öğrencilerini kapsamaktadır.

TEKNOFEST İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI PROJE YARIŞMALARI

Ock

ÖDÜLLÜ YARIŞMA KOCAELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ  "12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ nedeniyle İlimiz genelinde ilkokul öğrencileri arasında "TÜRK'ÜN ÖZÜ , AKİF'İN SÖZÜ" Konulu Resim yarışması düzenlenmiştir. Okulumuz öğrencilerinden yarışmaya katılacak olanlar eserleri en geç 22 ŞUBAT 2024 günü Sınıf Öğretmenlerine teslim edilecek.

Yarışmaya katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

YARIŞMA-KOCAELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ "18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ" Konulu İlkokul Öğrencileri arasında il geneli ödüllü Resim yarışması

Ara

ÖDÜLLÜ YARIŞMA "ÇANAKKALE ŞEHİTLER ABİDESİ MAKETİ YAPMA YARIŞMASI"